De meesters van pasta: niet mengen in Istrian Šurle, Fuži en lasagne, maar produceren 17 variëteiten van verse Italiaanse pasta voor restaurants van Pula naar Porec

Jonge Italiaanse ondernemers uit de regio Veneto Davide Ferronato en Luca Vanzo verzekeren me dat ze in Rovinj een handel in verse pasta-productie openden omdat ze merkten dat de restaurants in dit aanbod ontbreken. Ze kwamen uit Vicenza en drie jaar geleden richtten ze de “Jaja pasta” op, gevestigd in de Istrische straat in de buitenwijken van St. Euphemia.

Rovinj heeft geen rijke traditie van het maken van pasta. Als ze op de inheemse lokale bevolking zouden worden gehouden, zouden toeristen geen buitensporige keuze hebben. Maar in de geglobaliseerde wereld van vandaag is besmetting toegestaan en verwelkomd.

Moderne machines

-We bemoeien ons niet met de traditie van droge Istrische pasta. We vertrekken Fuže, Šurle, lasagna, Pasutice aan lokale producenten die uitstekende producten maken. We kwamen hier omdat we gemerkt dat de Cate rers gebrek aan een verse pasta, David zegt.

De ruimte waar de pasta wordt geproduceerd is klein, verrassend smal, maar twee van de Vičentina, zeggen dat de ruimte niet belangrijk is, omdat ze de modernste machines hebben waar alles geautomatiseerd is. Het is bekend, de Italianen zijn glad in de productie van horeca machines en gereedschappen.

Tot voor kort was er een beeld van een Italiaan die naar Rovinj kwam om een appartement of een huis te kopen. Aan het einde van de jaren negentig verkopen en kopen van groothandel, Italiaanse eigenaren van appartementen of huizen in de oude stad heeft veel, veel appartementen werden omgebouwd voor huur. De komst van de ambachtslieden-de fabrikant vertegenwoordigt de nieuwigheid. Misschien is het positief omdat het bevestigt dat Istrië een toeristisch rendabele bestemming is. We moeten iets langer wachten, zodat de Chinezen met hun eigen specialiteiten van verse pasta bij ons kunnen komen.

David zegt dat hij naar Rovinj komt omdat hij een kind was met zijn ouders, toen als jongeman op een feestje en nu hier als ondernemer woont.

Alleen voor Cate Rers

-Wij werken uitsluitend voor Cate rers, we hebben geen Retail, als u wilt proeven van onze pasta moet je in het restaurant, zegt. Momenteel plaatsen ze hun eigen product in ongeveer 40 restaurants van Porec, via Rovinj naar Pula en zeggen dat het bedrijf gaat.

-Ze bestellen een Pashto in de avond en de volgende dag komt naar hen in het restaurant. We werken dag na dag, afhankelijk van de bestellingen, wordt mij verteld door de Vichentini.

Interessant is dat bijna alle grondstoffen die nodig zijn voor het werk worden verkregen in Italië.

-Drie keer per week komen er verse eieren uit Italië, van het bedrijf Eurovo. Als het gaat om meel en zemelen, gebruiken we alleen meel dat uit de regio Puglia komt, zegt Davide Ferronato. Ik vraag hen voor de prijs, maar ze onthouden, ze denken dat het een bedrijfsgeheim, maar ze zeggen dat de prijs van hun pasta is slechts tien procent van de prijs van een restaurant maaltijd.

In hun workshop wordt zeventien soorten verschillende soorten verse pasta gemaakt. Ze nemen recepten uit verschillende Italiaanse regio’s, van Sardinië tot Veneta. Ze denken dat hun specialiteit een rijk assortiment van vliegtuigen is. Ze hebben vijf aanbiedingen met verschillende ingrediënten: van mozzarella en rucola tot truffels en zalm, van kwark tot pompoen, spinazie en tomaten. De ambachtelijke pasta uit Rovinj biedt ook een verse Pashto in verschillende kleuren (tot zes kleuren), en het deeg is bang voor een neutrale en natuurlijke substantie.

-We bieden allerlei kleuren aan door de volgorde van nationale vlaggen: van Kroatië (blauw rood), Italiaans (groen rood) en Duits (geel zwart). Cate rers waarderen het dus als ze weten wie naar hun lunch of diner zal komen, bestellen ze een adequate kleur, legt David uit.

Warm en geestig, en acrobatische indrukwekkend

Een warme en humoristische high-pitched en het uitvoeren van uitzonderlijk veeleisende show “niet het juiste been”-de autobiografische solo-uitvoering van de Servische kunstenaar Danke sekulović-de Pula publiek werd gisteravond begeleid in de Dr. inat theater in rojac door een lang applaus, die met succes Het ‘ weekend van hedendaags circus ‘ werd voltooid in de organisatie van de Hat Association van Pula.

Danka Sekulović is een professionele dramaturgist met een kleine theatrale ervaring, een moderne Circus acrobatische, een danser, zelfs een poppenspeler, en dit alles wordt gemanifesteerd in deze 45-minuten show die, zonder woorden, een duidelijk beschrijving geeft van het proces Herstel van de geblesseerde knie, waarin de belangrijkste vraag wordt gesteld of het gewonde lichaam van de contractant een werkende uitvoerende kunstenaar blijft.

De winst voor het publiek is dat de auteur pijnlijke ervaring van langdurige lichamelijke en geestelijke herstel, afgezien van indrukwekkende acrobatische beroertes, dramaturgische raffinage en een heleboel komische scènes, het koppelen van de elementen van het fysieke theater, pantomime, dans Theater, met inbegrip van het poppentheater, met de ‘ Dolls ‘ zijn hier de voeten.

-Dit is een show over, zoals de auteur al zei, een impuls voor het spel dat de beperkingen van de presterende comfort zone schendt. Drie jaar geleden, de auteur geconfronteerd met een ernstige professionele blessure en bracht het volgende jaar in herstel van een knieoperatie die niet alleen fysiek, maar ook een mentale en emotionele aard was. Rehabilitatie was succesvol en Danka had het geluk om terug te keren naar de scène.

De originele muziek voor het toneelstuk werd ook gemaakt door de soevereine op de accordits van Branko Džinović, het bereiken van het uur van warmte, het moment van speelsheid, luciditeit. Zijn, echter, Casual acteren, MIME-bijdrage is niet irrelevant in de dynamiek van de show.

Twee werelden verbonden door emotie

Het weekend van hedendaags Circus georganiseerd door de tovenaar Hat Association begon twee nachten geleden met de presentatie “(un) Connected ” in de uitvoering van de Malinade collectief op de derde verdieping van ROJC, in de ruimte gebruikt door Dr. Inat Theatre.

Nieuw Circus

Terwijl het openingsevenement werd gezegd door het hoofd van de tovenares hoed Irena Boljunčić Gracin, is hier een regionaal tafereel van jonge artiesten uit Kroatië en Servië, of de nieuwste verwezenlijking van jonge hedendaagse circusartiesten uit de regio. Het weekend van hedendaags Circus wordt uitgevoerd als onderdeel van het project “Ik word gedwongen door het nieuwe Circus!”, dat wordt ondersteund door de stad Pula.

De Play “(un) Connected ” dat wil zeggen “(niet) verbonden ” werd gecreëerd door een lang bestaande vriendschap door de auteur en performer van Morana Radočaj en Hristine Šormaz, die het Malinada collectief vormen. Zoals vermeld in de beschrijving van de show, ideeën en materiaal voor werk worden gevonden in alledaagse situaties waardoor ze passeren terwijl ze tijd samen doorbrengen, die onvermijdelijk hun frequente scheiding beïnvloedt. Met behulp van deze situaties, alleen een beeld of een emotie, transformeren ze ze op de scène door de beweging en technieken van het moderne Circus.

De show vertelt het verhaal van verbondenheid en scheiding, communicatie en niet-communicatie, relaties waarin een partij probeert op te leggen aan een ander. Het is een vreemde vriendschap, alsof het twee werelden zijn, en het lijkt erop dat deze twee nauwelijks begrepen kunnen worden, maar op de een of andere manier zijn ze aan elkaar gericht en naarmate de tijd vordert, worden ze afhankelijk van elkaar, tot de laatste scène wanneer ze letterlijk in contact komen met hun lange huid. Dit is misschien niet het gelukkigste einde, maar het zal benadrukken hoeveel ze hebben gebonden na de eerste distantiëring, omdat alles heeft geleid tot dat.

Interessante choreografie

Op deze reis van convergentie zullen de twee performers een aantal interessante choreografieën en podium elementen laten zien, zoals eieren op het podium waarvan de symbolics op verschillende manieren kunnen worden geïnterpreteerd, terwijl de meest visueel aantrekkelijke delen van de show acrobatisch zijn op het touw. Iemand zal zich concentreren op deze acrobatische elementen in de Prestatiemeter, maar “(niet) aangesloten ” hebben een verhaal dat misschien niet gemakkelijk om direct te verbinden, zelfs met die zelfklevende tape die wordt gebruikt in het spel, maar de boodschap is duidelijk aan het einde.

De muziek is getekend door Antun Gverović, en de auteur van het lied “Ritkizrok ” is Valentino Bošković. De ontwerper van licht is Domagoj Šoić, terwijl Jadranka Žinić Mijatovic ook meewerkte aan het toneelstuk.

VIDEO/1. December 1915. De eerste gele taxi’s arriveerden in de straten van Chicago en stichtten een traditie

Dan John Daniel Hertz (1879,0-1961.) in Chicago, richtte de Yellow Cab bedrijf, en gele kleur werd geselecteerd op basis van onderzoek van de Universiteit van Chicago, waaruit bleek dat het was het best zichtbaar in het verkeer en dus verhoogde veiligheid.

Ze begonnen met 40 taxi’s, het aanbieden van lagere tarieven, en werd al snel de grootste taxi service in de Verenigde Staten, met franchizes in vele steden.

Chicago 1920 was niet precies de meest vreedzame plek in de wereld, gewapende conflicten waren ook aanwezig onder de leden van verschillende taxibedrijven, dus Hertz, na het aanvallen van een aantal van de bendes, doodde 11 race paarden, verkocht het bedrijf aan de General Motors concert.

John Daniel Hertz is geboren 1879. In de Oostenrijks-Hongaarse stad Szklabinya (vandaag in Slowakije), als Sandor Herz, een Slowaaks Hongaren van Joodse afkomst. Toen hij vijf jaar oud was, emigreerde zijn mannen naar de Verenigde Staten.

Ondernemingsgeest, begin 20e eeuw. Hij begon te gaan met verschillende activiteiten in verband met de snelgroeiende automobielindustrie, vooral die met betrekking tot de autodealer en verhuur.

Dit is het tweede wat we ons het meest herinneren, want de Hertz Corporation, die hij oprichtte, is vandaag een van de grootste autoverhuurbedrijven ter wereld, die in maar liefst 145 landen opereert.

Als teken van een link naar de vroege dagen is hun logo vandaag nog geel. Hertz was ook lid van de Board of General Motors, met wie hij nauw verbonden was, waarbij hij enkele van zijn bedrijven verkocht, sommigen en terugkwam.

Prins Charles is van plan om het aantal leden van de Koninklijke familie te snijden

Prins Charles wil de leden van de Koninklijke familie terugbrengen tot de zonen van William en Harry, hun echtgenotes en kinderen en zichzelf als hij koning wordt, en zijn plannen worden verondersteld het recente schandaal van prins Andrew pedofiel te hebben versneld, zei de Britse media op zondag.

De Prins van Wales meldde naar verluidt vorige week de vader, prins Philip van Sandringham, waar ze het vertrek van koningin Elizabeth II bespreekt. De komende 18 maanden met pensioen te gaan.

Charles moet alle familieaangelegenheden en de dagelijkse taken van zijn moeder overnemen.

Het nieuws volgde als Britse Labour-leider Jeremy Corbyn in een interview met Sky News dat hij dacht dat de Koninklijke familie te groot was.

“Ik denk dat het publiek dergelijke veranderingen zou willen, en het eerste plan bracht hen een discussie over het gedrag van prins Andrew,” zei Corbyn.

En Britani Barger, adjunct-hoofdredacteur van Royal Central, gelooft dat de recente crisis de wens van Prince Charles om de leden van de Koninklijke familie te verminderen zeker heeft versterkt.

“Prins Andrew is uit het hele verhaal gevallen. Ik denk dat hij geen koninklijke plichten meer zal hebben, en nu is het zeker dat dit ook voor zijn dochters geldt, “zei een portal redacteur die gespecialiseerd is in Nieuws van het Koninklijk Hof.

Andrew trok zich terug uit het openbare leven vanwege een connectie met een pedofiel schandaal dat in het hart lag van de Amerikaanse miljardair Jeffrey Epstein.

REPORTAGE Sardinië: heropleving van wetlands die het zinken van mediterrane steden zouden kunnen vertragen

Bewoners van Oristan, de uitgestrekte moerassige vlaktes in het westen van Sardinië, proberen een veeleisend project van aanpassing aan de klimaatverandering te bereiken, om het zinken van hun huizen zo lang mogelijk te vertragen.

Als een dergelijk lot geen verre toekomst was, bevestigden zij de recente wetenschappelijke projecties van het netwerk van mediterrane deskundigen op het gebied van klimaat-en milieuverandering (MedECC), dat het netwerk zelf schokkend noemt. Volgens hen zal de opwarming van de aarde harder en sneller de Middellandse Zee raken dan de meeste andere delen van de wereld. Zo zal de opkomst van de temperatuur in de Middellandse Zee tegen het einde van de eeuw, afhankelijk van de modellen, zijn van 2,2 tot zelfs 3,8 graden Celsius, terwijl het gemiddelde niveau moet stijgen tussen 52 en 190 cm!

35000 inwoners van de provincie Oristano zullen aan het einde van de eeuw hun huizen moeten opvoeden op de hoogtes langs de moerassen. Het lot van Oristan wacht 185.000 vierkante kilometer van de overgebleven mediterrane wetlands, die daarmee zijn aangetast, verminderde capaciteit en slecht beheerd, en voor alles wat ze nodig hebben meer aarde dan ooit, deskundigen zeggen.

Ten minste 20 steden met meer dan 10.000.000 inwoners in de wereld zullen worden bedreigd door stijgende zeespiegel door 2050, officiële gegevens.

Zuurstofvrij moeras

De 60-jarige visser Giuseppe Cocco, lid van de coöperatie van St. Andrew, die een concessie heeft op de vijver met de Arrubia in Oristano, schudde het met een collega en een andere zak vis in een plastic fantasie op de schaal. Terwijl de vis nog prattled was, verlaagde Giuseppe de rubberen jumpsuit naar de taille, stak een sigaret aan en reageerde op de groep van milieu journalisten van Medietrana (AMAN):

“Ha, voordat het werd verondersteld om minder te werken en er was veel meer vis!”

De vijver, gelegen in een van de vele brede kunstmatige kanalen die de zee en delen van de door Ramsar beschermde moeras verbonden, geconfronteerd met duizenden aalscholten, overstromingen, Quest en invasieve soorten.

“Ik zou ze niet willen doden, maar als er meer dan 5000 cormoranen zijn verzameld, hebben we niet veel meer. Omdat iedereen een kilo vis per dag eet, “bleef Giuseppe zijn handen boven de vijver spreiden, wat te wijten is aan de bescherming van de Aalscholten van alle kanten” gekleed “in een groenachtig net.

De jonge visser Alessandro, die als technisch directeur onlangs de coöperatie overnam, zegt dat er momenteel ongeveer 4000 is, wat duurzaam is, maar wanneer dat nummer verdubbelt, verdwijnt de vis volledig uit het moeras.

Sardinië (Hina)

Grachten, bruggen en vijvers vroeger en alles was bedekt met riet en bos. Het moeras werd voor het eerst meliorated in de 1930, en de tweede keer, nog krachtiger, 1970-IH, het voegt.

Een van de invasieve soorten, Alga cluster kaulerpa (Caulerpa cilindracea), kan worden gebruikt om visnetten te lijmen en ze onbruikbaar te maken. In deze staat blijft het moeras volledig uit zuurstof.

Om een complete catastrofe te voorkomen, hebben we vorig jaar alle ingangen geopend waar de vis vandaan kwam, naar de ellende van Alessandro, waarna de nieuwe toekomst van coöperaties werd bedacht.

Gevolgen van de ontwikkeling voor natte habitats

Mediterrane vochtige habitats staan onder grote druk. Alleen vanaf 1978 worden de rivieren stromen ingekort tussen één en driekwart, de overstromings capaciteiten verminderd met een vijfde, een derde van de soorten die hen bewoonde dreigen uitsterven, en een twijfelachtige thuis en rustplaats voor meer dan 50000 vogels, waarvan 95% werd bedreigd door het stijgen van het niveau van Moet.

Een vijfde van de mediterrane moerasgebieden wordt beschermd door het Verdrag van Ramsar, 424. Aan de oppervlakte is de meest moeras beschermd in Frankrijk, 37000 vierkante kilometer, en door het nummer van de voorkant, Spanje met 75 plaatsen.

Sardinië (Hina)

Hierdoor wordt de impact van de opwarming van het klimaat in de Middellandse zee verder aangetast door aangetaste wetlands. Voorspelde gemiddelde van de maximale temperatuurstijging in de wereld tot 2100. is 2 graden Celsius, en in de Middellandse Zee, als het donkerste scenario wordt bereikt, tot 3,8. Het wordt gevolgd door frequentere, langere en intensere hittegolven en de verspreiding van woestijn oppervlakken.

De neerslag kan met 15-30 procent worden verlaagd, maar de regen zal steeds intenser worden, wat het risico op overstromingen aanzienlijk zal vergroten, evenals bodemerosie die de kustlijn verder zal vernietigen, en tot 15 procent de beschikbare toevoer van drinkwater verminderen, de gegevens zijn MedECC.

De Middellandse Zee zal warmer zijn voor 1.8-3.5 graden Celsius, en het gemiddelde niveau zal aanzienlijk hoger zijn dan de gemiddelde zeespiegel in de wereld van 30-98 cm en 52-190 cm te bereiken! In sommige kustgebieden van het Middellandse Zeegebied zal de zee stijgen met 10 centimeter meer dan de rest.

De versterking van het natuurlijke kustmilieu zou de veerkracht van de Middellandse zee aanzienlijk kunnen vergroten tot de gevolgen van de klimaatverandering, aldus Giovanni de Falco, de mariene geoloog van het Instituut voor de studie van antrope duurzaamheids invloeden in Oristan.

Versterk het moeras schild

De moerassen zijn slechts het hart van het leven, en daarom hebben we ze meer dan ooit nodig, het initiatief van het mediterrane moeras (MedWet), Alessio Satta, toegevoegd aan journalisten die door het centrum voor samenwerking in Oristano zijn uitgenodigd bij de IUCN-Malage Maditerana, de MEDSEA Foundation en de Aard van de MAVA.

Alleenstaande patiënten sterven vaker binnen een jaar na ontslag uit het ziekenhuis

Patiënten in het ziekenhuis voor cardiale problemen worden blootgesteld aan een hoger risico van fatale afloop binnen een jaar na ontslag uit het hospitaal als ze alleen of zich alleen voelen, toonden de resultaten van een Deens onderzoek gepubliceerd in Heart Magazine.

Sociaal isolement is al lang geassocieerd met een slechtere gezondheids uitkomst en een kortere levensverwachting, vooral onder oudere volwassenen die lijden aan complexe chronische gezondheidsproblemen zoals hart-en vaatziekten.

Maar wetenschappers zeggen ook dat het niet helemaal duidelijk is of de correlatie tussen eenzaamheid en lengte van het leven varieert afhankelijk van het type hartprobleem.

In de studie analyseerden Deense wetenschappers de antwoorden op de vragenlijst van 13.446 gehospitaliseerde patiënten die daar woonden vanwege verschillende hartziekten, hartritmestoornissen, hartfalen of klepaandoeningen voordat ze naar de thuiszorg werden afgevoerd. Vervolgens gebruikten ze de registergegevens om het voortdurende herstel van de uitgebrachte patiënten in het komende jaar bij te houden.

Ze ontdekten dat de waarschijnlijkheid van een fatale afloop onder vrouwen die reageerden op het gevoel alleen bijna drie keer hoger was in het komende jaar dan degenen die reageerden dat ze zich niet alleen voelden. De waarschijnlijkheid van een fatale afloop in de bovengenoemde periode onder eenzame mannen was meer dan tweemaal de grootte.

“Wetenschappers hebben een sterke correlatie ontdekt tussen de eenzaamheid en de fatale afloop bij patiënten en patienten met hart-en vaatziekten gedurende de periode van één jaar na het verlaten van het ziekenhuis “, gegevens gepresenteerd door Anne Vinggaard in Heart Magazine Christensen van het universitair ziekenhuis van Kopenhagen.

“De resultaten suggereren dat het eenzaamheid probleem van oudere patiënten de prioriteit moet zijn van initiatieven voor de volksgezondheid en dat rekening moet worden gehouden tijdens de klinische risicobeoordeling bij hartpatiënten “, Vinggaard merkte Christensen.

De gemiddelde leeftijd van de deelnemers aan de studie was op het moment dat ze werden opgenomen in het zieken blok tussen 2013. En 2014. Jaar bedroeg 66 jaar. Tweederde van de patiënten was verantwoordelijk voor mannen.

Voordat de respondenten het ziekenhuis verliden, vroegen wetenschappers hen meer vragen over hun lichamelijke gezondheid, psychologische toestand, levenskwaliteit en potentiële gevoelens van angst en depressie.

Ze vroegen ook naar de levensstijl die een aanzienlijke invloed op de gezondheid: over hun rookgewoonten, het drinken van alcohol, het nemen van voorschriftmedicijnen, enz. Zij zijn niet vergeten een vraag te stellen of de patiënten alleen of in de Gemeenschap met familieleden of de betrokkene leven.

Patiënten die bijna drie keer vaker reageerden, waren angstig en in een of andere vorm van depressieve toestand, en de kwaliteit van het leven was veel erger dan degenen die reageerden dat ze zich niet alleen voelden.

Na een jaar is aangetoond dat eenzaamheid gepaard gaat met een significant slechtere lichamelijke gezondheid van patiënten.

Eerdere studies hebben aangetoond dat vrouwen meer socialiseerd zijn dan mannen, dus scheiding, scheiding of dood van een partner is meer schadelijk voor mannen, volgens Deense wetenschappers.

Ze waarschuwde dat de studie niet was ontworpen om te laten zien of en hoe eenzaamheid wordt beïnvloed door het overlevingspercentage onder mensen met verschillende vormen van hartproblemen en voegde hieraan toe dat de tekortkomingen van hun studie waren dat ze voornamelijk deelnamen aan de witte Andere raciale groepen, kunnen de resultaten verschillend zijn.

Ze zeiden dat het niet helemaal duidelijk was of eenzaamheid voorafging aan de ziekte of dat mensen meer eenzaam werden en geïsoleerd nadat ze gezondheidsproblemen ontwikkelden.

In elk geval, de resultaten van hun studie zijn gebaseerd op een veelheid van gegevens uit eerdere studies suggereren dat eenzaamheid negatieve invloed kan hebben op de cardiovasculaire gezondheid, hormonale gezondheid en immune functie en kan resulteren in sommige Ongezonde gewoonten, staat in het werk van het Deense team.

“Er zijn veel indicatoren waarmee de last van eenzaamheid en sociaal isolement onder ouderen groeit. Er is ook meer informatie over de negatieve invloed van eenzaamheid en sociaal isolement gelijk aan het risico dat gepaard gaat met de gevolgen van obesitas, “Zij concludeerden.

Het gebruik van wimpers is helemaal niet onschadelijk: de gevolgen van inreiniging kunnen heel moeilijk zijn

Dr. Sairah Malik zegt dat het gebrek aan reiniging leidt tot ophoping van bacteriën.

Waarschuwingen voor nieuwe gezondheidsexperts waarschuwen voor een probleem dat u ondervinden met behulp van populaire wimpers extensies. Het gaat om de mogelijkheid om oren op de wimpers te krijgen. Wimper Extensions zijn kleine individuele wimpers die in de lijm onderdompelen en aan je eigen wimpers binden. De hele wereld is gek geworden met kunstmatige wimpers, want zodra je ze hebt gezet, ben je een paar weken kalm en hoef je geen tijd en geld te verspillen aan mascara, nieuws.

De bezorgdheid van deskundige optometrist is gestegen omdat ze worden geconfronteerd met toenemende gevallen van “oren in de wimpers”, waarvoor er een medische term-demodeks of demodycosis.
Een beetje reflectie op het probleem leidde tot het feit dat de meeste vrouwen geven op de reiniging van de wimpers. Echter, het gebrek aan reinigende draden voor wimpers, leidt tot een toename van bacteriën, die verzamelt meer bacteriën en leidt tot infecties en andere onaangename bijwerkingen.

Symptomen van deze oren kunnen zijn jeuk, roodheid en ontsteking en nog meer alarmerende mijten. Demodex zijn organismen die leven op haar folula’s en kunnen worden overgedragen aan iedereen.

Dr. Sairah Malik zegt dat het gebrek aan reiniging leidt tot ophoping van bacteriën. “Het algemene idee wanneer je wimper extensies hebt, is dat mensen bang zijn om ze aan te raken of ze te wassen omdat ze vrezen dat de wimpers zullen vallen,” zei ze, en voegt hieraan toe dat de ooglid reiniging cruciaal is.

“We bevelen een grondig reinigingsmiddel aan op de Tea Tree basis en elke Cleanser die een verdunde Tea tree vorm heeft. Het is goed om het dagelijks te gebruiken “, legt Malik uit.

Vorig jaar beschreef een vrouw genaamd Ashley haar te lijden aan gezwollen, verkleurde ogen nadat ze de salon herhaaldelijk had bezocht vanwege de wimpers.
Ashley bezocht Dr. Parbhu, die ontdekte dat haar wimpers vol waren met demodeks. “Ze zijn gegraven in de basis van wimper follikels en voeden zich met dit materiaal. Infectie kan optreden als ze te bevolkt zijn “, Parbhu legt uit. Klanten die salons bezoeken, worden bedreigd, waar het personeel hun gereedschap niet goed schoon te doen.

FASHION EDITOR ATELIER SALLY Collection die culturen en continenten met elkaar verbindt

We spraken met de ontwerper van Rijeka, Džana Ravlić, die de campagne presenteerde voor een nieuwe vacht collectie
De ontwerper van Rijeka Džana Ravlić wiens atelier Sally al meer dan dertig jaar heeft gemaakt Damesmode kleding met succes de traditie en ervaring te koppelen, is een campagne voor een nieuwe collectie van jassen waarvan het beschermende gezicht een jonge en succesvolle Rijeka fotograaf IVA is Feenlondon. De mode redactie werd opgenomen in de antiekwinkel ex libris, en de Foto’s werden getekend door de beroemde fotograaf Ivor Mažar.

– Met Ivo Znaor, de beroemde Rijeka-fotograaf, heb ik vele malen samengewerkt, en de reden waarom ik haar koos om het model te zijn dat mijn nieuwe jassen introduceert, is een gordel uit een collectie die is bekleed met materiaal dat ik in Londen heb gekocht, dat meestal van Ethiopië. Zoals IVA was in Afrika bij verschillende gelegenheden en ze was het doen van humanitaire werk daar, toen ze zag die gordel, ze herkende het patroon en vertelde me: dit is wat folk kostuums worden gemaakt in Ethiopië! Die riem domineert veel op sommige jassen, dus het werd een schakel tussen Ive en Afrika. Bij het filmen van de Editorials in de ex libris, hebben we ook een aantal van de foto’s van Ivan in Afrika gekoppeld, omdat deze jassen volgend jaar een verband leggen tussen cultuur, diversiteit, Rijeka als culturele hoofdstad van Europa. Hier hebben we het concept van kunst, cultuur, mode, uitgelegd door Džana Ravlić gekoppeld.
TIEN MODELLEN
Als een groot liefhebber van kunst en mode creatie, heeft ze ook speciale accessoires opgenomen in redactionele-unieke handtassen die behoren tot de schrijvers van Ivana Brlić Mažuranić.

– Ik merkte voor het eerst de portemonnees in Villa Ružić toen we gefilmd een redactie met Thea de Canziani, maar we hebben ze niet gebruikt op het moment. Theo bood me deze keer zes handtassen aan en koos twee voor de schietpartij. Deze mooie, handgemaakte portemonnees zijn meer dan 120 jaar oud. De ene is zwart en de andere is goudkleurig. Ze zijn de details die fantastisch in het hele verhaal gingen, ontdekte ze.
Haar nieuwe collectie heeft tien modellen en vijf jassen worden op de Foto’s getoond. Met elke vacht gaat een speciale riem.
– Grote, brede halsbanden domineren de jassen. Kortere lagen en jassen tot aan de knieën zijn nu in, in de pastel kleuren, en de materialen zijn een combinatie van wol en kasjmier. Jassen kunnen worden gedragen in de Daily Edition, maar ook in feestelijke gelegenheden. Ze zijn gemodelleerd naar strakke lijnen. Deze rechte en elementaire lijnen moeten bekend zijn op maat, naai op basis, strijken op basis, om een high fashion te krijgen, dat het feilloos staat. Zonder de juiste Basics en werk in principe dat is kennis in het modelleren, u niet een stukje Haute Couture te krijgen. En mijn jassen zijn op dat principe gemaakt. Iva Znaor merkte op dat de jassen warm, comfortabel, beroemd zijn. Ze heeft al onze vacht, en ik deed haar trouwjurk, dus dat is een andere reden waarom ik haar koos om deze redactie te filmen. In Editorial hebben we ook twee kanten jurken gemengd die bij feestelijke gelegenheden kunnen worden gedragen, maar in dit geval waren ze meer als decoratie jassen, zei Džana Ravlić.

LOF VOOR DE WOORDEN
De betoverende sfeer van antiekwinkels ex libris gaf de hele campagne een speciale noot.

De ontwerper van Rijeka bij deze gelegenheid, met veel lof, keek terug naar de mode stijl van haar medeburgers.

Degene die in Rijeka overleeft heeft een grote deal gemaakt. De rivier is veel bewuster in kleren dan de Zagreb. De rivier heeft een cultuur van kleding, weet waar het past, voor welke gelegenheid om te dragen welke make-up, welke kleren… Geen wonder dat we de hoofdstad van cultuur zijn. De rivier kan herkennen wat goed is, kwaliteit. Het is waarschijnlijk te wijten aan de nabijheid van Triëst, Ljubljana en op het westen. De woorden zijn vrouwen van proza Taste, meer dan vrouwen uit andere delen, ze concludeerde, Džana Ravlić.

Ze heeft geen filters of make-up nodig: dit is hoe de prachtige Michelle Pfeiffer er vandaag uitziet

Een andere Hollywood Diva die niet stopt om de schoonheid van haar rimpels te laten zien en een glimlach om ze te benadrukken is Michelle Pfeiffer.

Een actrice die een aantal memorabele rollen speelde, zelfs niet in haar 61. Jaar verliest zijn vrouwelijke charmes niet. Voor haar bewonder kers fotografeerde ze zichzelf zonder een schor van make-up met een grote glimlach, en in de nabijheid, heeft ze geen filter gebruikt om defecten te verbergen en te wissen.
Met de foto schreef Michelle dat ze er naar uit was om Thanksgiving met haar familie te besteden.

Ze vermeldde echter ook dat ze haar film bemanning uit Montréal zou missen, waar de actrice momenteel de nieuwe “Franse uitgang” filmt.

In Michelle speelt ze als lid van een New Yorkse maatschappij op hoog niveau in Manhattan die besluit om een paar jaar naar Parijs te verhuizen.

De actrice, in aanvulling op de zorg voor haar verschijning, is een veganistisch, toonaangevend en harmonieus leven met haar partner David Kelley twee weken geleden, vieren van 26 april. Jaren van samenleven, en met een gedeelde foto, de gelegenheid schreef: