Als gevolg van de brand in Papandopulova in Split gemeld 47-jaar-oude

De politie heeft eerder strafrechtelijk onderzoek uitgevoerd en strafrechtelijke beschuldigingen ingediend tegen een 47-jarige die wordt verdacht van een ernstig misdrijf tegen algemene veiligheid door het leven en de eigendom in gevaar te brengen met een algemeen gevaarlijke handeling of middelen.

De brand uitbarsting zondag om ongeveer 9 uur in een appartement op de zesde verdieping gebruikt door de geregistreerde M. L.

Voor een volle acht uur werd het vuur door meer dan 40 brandweerlieden uit het bredere Split gebied geëxtinaliseerd, en tijdens de ingreep waren vijf van de Gators gemakkelijker gewond, evenals een huurder aan wie hoogstwaarschijnlijk een stuk glas op haar hoofd viel.

Volgens politie informatie, het vuur was in de keuken en vanwege de grote hoeveelheid afval dat in het appartement, het uitgebreid op hoge snelheid naar de rest van het appartement, en vervolgens naar andere appartementen in de wolkenkrabber en gemeenschappelijke ruimtes.

Het appartement waarin het vuur brak was volledig verbrand, en niets beter gepasseerd zelfs het appartement op de zevende verdieping, terwijl de twee appartementen boven schade aan het balkon.

De politie ging niet openbaar met de hoogte van de materiële schade, maar het zal zeker multi miljoen zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *