Het zesde Pancake Festival dit jaar werd gehouden in twee dagen: ga akkoord met de SLOGAN “want een IS niet genoeg! “

Voor de zesde keer trok het tweedaagse Pancake festival het laatste zoete weekend in Pazin aan bij veel snoep liefhebbers uit heel Istrië. In de lobby van het Memorial House konden ze genieten van acht cateringpunten die drie soorten pannenkoeken boden, dus een totaal van 24. Het aanbod omvatte verschillende variaties van zoute en zoete pannenkoeken, en velen waren het eens met de slogan van het festival: “omdat een niet genoeg is! “.

Špaček bood blauwe pannenkoeken aan

Voor het gedenk huis op vrijdag is er een open-air ijsbaan die elke dag geopend is van 10 tot 14 uur en van 15 tot 21 uur in december en januari. Schaatsen is gratis, en de huur van skates is 20 Kuna (45 minuten).

Talrijke stands werden bekleed aan de Pazin gymnasium Promenade, waarop de leden van de Kroatische gepensioneerden Unie voor de souvenirs aangeboden verzamelde donaties voor de aankoop van een speciaal bed voor het gezondheidscentrum van Pazin, vrijwilligers van de happy end Association verzameld Donaties voor verlaten honden, en er waren tal van kraampjes met inheemse producten. De speciale stand, samen met zijn vrouw Sasha, had de winnaar van een televisie-culinaire show, “drie, twee, één-Cook!” Martin Špaček, die bezoekers op het grote scherm bood om blauwe pannenkoeken aan te bieden.

-Als ik was gegaan om een rode pannenkoek te maken zou ik de rode biet hebben gebruikt en was gegaan om groene spinazie te maken. Het is een natuurlijke kleurstof, Špaček vertelde ons, toe te voegen dat hij zou vullen een soort pannenkoek met zelfgemaakte marmelade van bos fruit zonder additieven, en de andere met een mengsel van verse spinazie, Cottage en zelfgemaakte worst.

Avond spektakel Circus op ijs

Naast het aanbod in de Memorial House, de restaurants van Pazin en de omgeving had een grote rol. Zelfs elf banketbakkers, restaurants en pizzeria’s aangeboden voor deze gelegenheid speciaal voorbereide pannenkoeken. Op zaterdag, bezoekers mochten zoete winkelen door speciale festival kortingen in zeventien Pazin winkels, en ze waren in staat om de citadel en musea Tour, verken de Pazin ondergronds of vliegen over de Pazin Cave Zip Line.

Beide festivaldagen werden gespeeld door speelzalen voor kinderen in de Istra Hall onder leiding van “onze Children’s ‘s Association”, uitgevoerd door een goochelaar, in de bioscoop getoond geanimeerde hit Frozen II. Het festival eindigde met een avond spektakel in de grote zaal – de presentatie van het Circus op ijs, dat tot nu toe in meer dan 50 landen heeft de wereld meer dan 200.000.000 kijkers heeft gezien. Het programma bracht ijsacrobatische meesterwerken verrijkt met spectaculaire kostuums en lichteffecten die kijkers naar de magische wereld van sneeuw magie hebben gesleept. Vanwege de grote belangstelling werden er twee optredens gehouden en werden alle kaarten in de pre-sale uitverkocht.

De organisatoren van het festival zijn de stad Pazin, het VVV-bestuur van het centrum van Istrië, de vereniging van ambachtslieden Pazin en de openbare universiteit van Pazin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *