POREČ: toepassingen voor “dam-Dash: vrijwilligers in actie”

De stadsbibliotheek van Poreč zoekt deelnemers op 11. Seizoen van het project “dam-give: vrijwilligers in actie”. Daarbij nodigt alle personen die een goede Duitse taal kennen, maar willen Italiaans leren, of weten hoe te breien, en willen leren om te dansen of degenen die het bezitten van IT-kennis, maar weet niets over de techniek van decoupage.

Wie hun kennis en vaardigheden wil delen en een motiverende lezing willen houden, kan de levenskwaliteit van de Gemeenschap verbeteren en bijdragen tot een leven lang leren.

Van 2009. In dit project werden meer dan 250 workshops gehouden die meer dan 2.700 studenten bijwoonden, allemaal dankzij vrijwilligers.

Ze zullen het programma van workshops van dit jaar maken dat bestemd is voor alle gebruikers van de bibliotheek. Aanvragen met de naam en beschrijving van de workshop die zij willen onderhouden, moeten uiterlijk op 23 worden ingediend. per e-mail naar [email protected] of persoonlijk in de stadsbibliotheek van Poreč.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *