De bouw van de sporthal ter waarde van 43.000.000 Kuna begint

De sporthal zal binnen het toekomstige sportcentrum van Saline zijn. De geprojecteerde bouw deadline is 18 maanden
Het nieuws dat een contract werd getekend om de bouw van de sporthal in Vrsar met enthousiasme uit te voeren werd ontvangen onder de inwoners van de gemeente Vrsar, vooral onder die van de jongere leeftijd. In de raadslid van de gemeente Vrsar werd de arbeidsovereenkomst getekend namens de firma Montraker D.O.O., CEO Nataša Radin Trifunović en, namens de aannemer, Mirko Habijanec, voorzitter van de firma Radnik uit Križevci, die de beste Inschrijver na de aanbestedingsprocedure.

Éénzijdig Auditorium

De waarde van de werken uit het contract is 42.800.000, en de geschatte bouwperiode is 18 maanden. De sporthal bevindt zich in het toekomstige sportcentrum van Saline, ten zuiden van het busstation. Het bruto gebied van de drie-delige sporthal is 3.140 vierkante meter en bestaat uit een hal van afmetingen 47 met 25 meter die, met een andere kleinere hal van 140 vierkante, kleedkamers, sanitaire voorzieningen, kledingkast en opslag maakt een totaal van 2.216 pleinen nuttig Oppervlak. Een tweezijdig auditorium op vaste en telescopische terrassen heeft een capaciteit van 480 zitplaatsen. In aanvulling op de basis sport en recreatieve doeleinden van het gebouw zal er een fitness complex, apotheek, kliniek en café-bar als begeleidende faciliteiten, die zal worden flexrechtvaardig georganiseerd om het mogelijk te maken om ze te gebruiken buiten de openingstijden van de hal.

Het perceel waarop de hal zal worden gebouwd, is eigendom van de gemeente Vrsar die, na het verkrijgen van de bouwvergunning, het heeft overgedragen aan het bedrijf Montraker D.O.O., dat een haalbaarheidsstudie produceerde en de hal na zijn voltooiing zal beheren. De locatie vergunning voor de toegangsweg naar de hal werd ook verkregen en de belangrijkste projecten werden gemaakt. De studie van de ruimte waarin de hal zal worden gebouwd en de projectdocumentatie werd geproduceerd door het bedrijf Gregurević & Partneri d.o.o. van Zagreb, en de hoofdontwerper is Ivana Šustić Dipl. ING. ARH.

Voorbereidende werkzaamheden gestart

-De hal zal aan het einde voldoen aan de behoeften van tal van lokale sportclubs en verenigingen van de gemeente Vrsar, maar ook van het gebied van de gemeente Funtana, die ongetwijfeld de sociale standaard van hun inwoners zal verhogen. Daarnaast zal het beschikbaar zijn voor het behoud van diverse andere evenementen en evenementen die de openbare en particuliere sector zullen kunnen organiseren. En vanwege de ligging dicht bij toeristische accommodatie, zal er extra aanbod aan toeristen en bezoekers van Vrsar en een potentiële factor voor de verlenging van het toeristische seizoen, zei de burgemeester van de gemeente Vrsar Ivan Gerometta, die Deelgenomen aan de ondertekening van een contract voor de uitvoering van de werken van de sporthal waarop de voorbereidende werkzaamheden al zijn begonnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *