Een andere bijdrage aan de kwaliteit van de gezondheidszorg: bij de wederopbouw en de uitrusting van de apotheek IDZ investeert 300.000 Kuna

In de Buzet tentoonstelling van Istrische gezondheidscentra, een gerenoveerde apotheek is ingehuldigd, die tot nu toe heeft geïnvesteerd ongeveer 230.000 Kuna. Het plan is volgend jaar en de verwerving van gespecialiseerde farmaceutische apparatuur, dus de waarde van deze investering zal ongeveer 300.000 Kuna. Een deel verwijst naar de gedecentraliseerde middelen, het grootste deel van de eigen middelen van de Istrische gezondheidscentra, en ongeveer 100.000 Kuna zijn verschillende donaties of sponsoring.

Langere werktijden

-Dit is geen belangrijke procedure, maar het is zeker dat het ook zal bijdragen aan de kwaliteit van de gezondheidszorg en de kwaliteit van de dienstverlening. We hebben de vorige en werkuren van de apotheek verlengd. Hoewel het leek alsof een klein avontuur, hardnekkig werk en Gemeenschap binnen de instelling, we erin geslaagd om dit te doen, de directeur van de Istrische gezondheidscentra ante Ivančić zei.

Hij benadrukte ook dat het beleid van de Istrische huizen van gezondheid het gelijk is aan de gezondheidszorg in heel Istrië.

-De Buzet Outpost op één punt alleen had niet de financiële capaciteiten, maar in een bepaald systeem van onze solidariteit was er nog veel geïnvesteerd. Van 2013. Jaar, alleen in de ruimte en apparatuur geïnvesteerd 2.600.000 Kuna en met andere investeringen in het volgende jaar, Buzet moet worden op een of andere manier volledig afgerond, Ivančić zei.

Het hoofd van de Buzetische tak van de Istrische gezondheidscentra, elvis Černeka, heeft een verbintenis aangegaan en gezegd dat IDZ aanzienlijke middelen investeert in al haar activiteiten, zodat de recente overgang naar de apotheek is gerestaureerd.

-Al deze muren en meubels zijn belangrijk en visueel mooi, maar op onze beurt zijn de belangrijkste medewerkers, hun onderlinge verbondenheid en broederschap, evenals het jonge team dat de apotheek runt: haar hoofd en apotheker, Nikolina Vivoda, apothekers Korina Zugan en Marko Nežić, technici Ines Sergo en Reana Pavletić Radovic, zei Černeka.

Drukke jonge Buzećani

Met dank aan allen die hebben deelgenomen aan de renovatie van de apotheek, benadrukte haar hoofd Nikolina Vivoda dat de apotheek een open deur had voor de gehele duur van het werk. De apotheek opereert in twee ploegen en is beschikbaar gedurende de dag, evenals op zaterdag in de ochtend.

-Istrische gezondheidscentra in de afgelopen twee jaar hebben het juiste kleine wonder gemaakt in het huis van de gezondheid van Buzet. Sinds de opening van de pediatrische kliniek, voor de eerste keer in de geschiedenis van Buzet. Dit omvat een vernieuwde apotheek die niet alleen prachtig ingericht, maar ook jonge medewerkers heeft die bijna allemaal van Buzet zijn, en bovendien de werkuren voor de gebruikers heeft verlengd en aangepast, wat ook de kwaliteit van de service heeft verhoogd, merkte ze Adjunct-burgemeester Ana Pernić.

Maar er is geen einde aan de investering in de gezondheidszorg. -De eerste fase van de bestaande ruimte van radiologische diagnostiek van het huis van de gezondheid Buzet werd voltooid, en tegen het einde van dit jaar wordt verwacht dat een nieuw ultrasoon apparaat in werking zal zijn. Het volgende jaar is het verhuizen naar het atrium van het gebouw, de ruimte van radiologie bedoeld voor Ultrasone diagnostiek en ook de ruimte voor onderwijs, en uiteindelijk de investering zal rond 250.000 Kuna, aangekondigd door het hoofd van de tak van Buzet, elvis Černeka. Hij sprak ook voldoening uit dat dit jaar, samen met hem, vijf buzetische dokters specialisatie die voor een klein gezondheidscentrum als Buzet is voltooid, een veel hoger niveau en een veel betere kwaliteit van de gezondheidszorg oplevert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *